jueves

EMOCIÓ LOCAL




Client: Federació de futbol Anglesa

Format: Anunci gràfic

Anglaterra es considerada la terra del futbol, l'origen d'aquest meravellós esport. La lliga Anglesa de futbol, una de les més competitives del món, és incomparable a qualsevol altre pel què fa a afició, la passió que els anglesos senten pel futbol és impressionant. I aquesta passió dels anglesos, no podria ser menys, amb la selecció del seu país.

En aquesta peça gràfica, es mostra a Wayne Rooney, jugador del Manchester United i emblema de la selecció anglesa, amb el cos nu, lluint una creu vermella, representant la bandera Anglesa.
Amb aquest anunci es mostra la passió per la selecció, i si analitzem els copy's, "Not's only footbal" es vol fer entendre que animar a la selecció anglesa, és una sensació que sobrepassa els límits del futbol, que és més que això, que són uns colors i un sentiment patriòtic, que s'uneixen, i que només aquells que estimen el futbol i senten fervor per la seva terra ho entenen.

EMOCIÓ GLOBAL


La peça és molt senzilla, simple, i clara. No deixem morir el planeta. Aquesta és la premissa de la campanya, i què és més universal que la terra on vivim? Una cosa de tots, el futur de la qual està a les nostres mans.

Aquesta campanya no té un client exclusiu, tot i que qualsevol organització a favor de la conservació del planeta o qualsevol institució pública en podria fer ús, ja que esdevé un lema universal, que ens incumbeix a tots, i és responsabilitat de tots.

No deixem que la terra mori.

Diferències entre Publicitat, RR.PP, Branding i Màrqueting


A mode de tira còmica, aquest seguit de dibuixos, intenta explicar, utilitzant l'humor, les diferències entre Màrqueting, Publicitat, Relacions Públiques i Branding.

Sincerament és reveladora aquesta tira còmica,no obstant, la realitat és molt més complexa.

PUBLICITAT I MÚSICA

Friederich Nietzsche va dir " La vida sin música seria un error " i estic totalment d'acord amb aquesta afirmació, tant, que no puc passar un dia sense una dosis de música.

La supèrbia sentència de Nietzsche és totalment extrapolable a la publicitat; i és que la publicitat es nodreix de la música a l'hora transmetre el seu missatge, és, en moltes ocasions, el fil conductor mitjançant el qual la publicitat entra als nostres ulls, o millor dit, per les nostres orelles.

Igual que succeeix en el cinema. Perquè estem davant d'un joc de sensacions, de subtileses, d'imatges, colors, sons, sentiments, emocions... La música és la corrent per la que flueix la publicitat en molts casos, i li atorga detalls, contrasts, forma, una història.

A la part inferior del blog hi ha una relació d'anuncis on la música forma part de l'essència de la peça publicitària, ja sigui pel ritme, pel missatge, o simplement, per la seva força.